Despre noi

Alegeți-ne cu încredere pentru afacerea Dumneavoastră!

Echipa noastră vă garantează consultanțăflexibilitateseriozitate pentru achiziția Dumneavoastră.

Povestea noastră a început în anul 2005, atunci când au fost puse bazele firmei de către câțiva oameni pasionați de domeniul echipamentelor pentru logistică.

MISIUNEA NOASTRĂ

Prin comunicarea continuă și capacitatea de a asculta nevoile clienților noștri și ale pieței, Multicar Truck a reușit să dedice o parte din experiența acumulată pentru dezvoltarea unor soluții de service și suport de cea mai bună calitate.

VIZIUNEA NOASTRĂ

Multicar Truck se remarcă prin flexibilitatea oferită în procesul de vânzare și are ca scop identificarea constantă a celor mai bune echipamente pentru logistică, disponibile pentru livrare la nivel național în cele mai rapide condiții.

DE CE SĂ NE ALEGEȚI PE NOI?

O echipă numeroasă de specialiști vă oferă întotdeauna servicii de consultanță, financiare, de marketing, logistică, suport și asistență. Interacțiunea regulată între clienți și echipele noastre post-vânzare sau tehnice permite îmbunătățirea continuă a calității serviciilor oferite.
0
Ani experiență
0
+
Utilaje disponibile pentru vânzare
0
%
Satisfacția clienților
0
+
Angajați gata să vă ajute oricând

Cine suntem noi?

Seriozitatea și calitatea au un nume: Multicar Truck

Prioritatea noastră este de a oferi cele mai bune echipamente de logistică, completate cu sfaturi de achiziție, servicii complete și apropiere față de clienți. Datorită inovației constante, Multicar Truck a reușit să-și extindă portofoliul pe piață și are acum numeroși parteneri la nivel global.

Print